Tipizate personalizate

Brand Product UP
Dacă doriţi să comandaţi formulare specifice firmei dumneavoastră (oricât de complexe), tipografia noastră vă asigură suportul necesar pentru proiectarea, redactarea şi tipărirea acestora.

Tipizate precum formulare din domeniul turistic, tipizate medicale sau formulare de organizare internă a activităţii sunt produse în diverse culori, pe diferite tipuri de hârtie astfel încât comunicarea să fie cât mai precisă.
Cod Produs: tipizate Ai nevoie de ajutor? 0760 785 661
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tipizatele personalizate reprezintă un mijloc de comunicare şi de marketing important, fără să presupună costuri mari. Ele ajung la cei mai importanţi clienţi cărora trebuie să le oferiţi motive de a reveni, prin tipărirea atât pe faţă cât şi verso, de informaţii utile, precum gama completă de servicii şi produse, oferte speciale, date de contact post vânzare, etc. Prin tipărirea pe verso a certificatelor de conformitate, a condiţiilor de garanţie sau a termenilor contractuali, se pot obţine eficientizări importante de cost şi timp.
Se recomandă folosirea hârtiei autocopiative 55-60g /mp. Dublarea copertei faţă pentru a folosi cartonul între filele autocopiative.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!